Gör inte om det här!


Genväg blev senväg. Jan tyckte det var ett genialiskt drag att spara pengar genom att använda papper med tätskikt som botten i formen. Tanken var att skivans framkant skulle få en fin övergång eftersom papper går att vika. Tyvärr glömde vi ta bild på formen men det gör inget för det här ska ni inte göra om! Det visade sig att pappret tätskikt inte var plast utan annan bestrykning som inte höll emot expanderbetong. När vi lyckats vända på skivan satt pappen fast och på grund av att den sugit vatten hade den dessutom skrynklat sig och stora kanaler hade bildats på bänkens ovansida. Nu får vi ta till alla fula knep som finns för att rädda skivan. Den är för tung för att bära ut.

Kommentarer
Postat av: Kurt

Vad borde ni ha använt i stället, plast? Hade det hjälpt att fukta pappret innan, så att det inte sög ut vatten från bruket?

Svar: Plastbelagt papper. Ville ha glättningseffekt från formen. Papper suger fukt. Hade jag varit proffs skulle formen vara gjord av rostfri spegelplåt. Ger en fantastisk yta.
rubensgarden.blogg.se

2015-11-18 @ 06:42:08
Postat av: kenneth lundgren

Såg en tråd som du hade startat på alternativ.nu. Jag är ej registrerad där men kan kanske hjälpa dig. Äldre modeller av Honda bilar går motorn åt ett annat håll än vad alla andra bilar gör. Modernare Hondor har samma rotationsriktning som alla andra bilar. Skaffa dig en växellåda och en bakaxel från en äldre Honda så får du det du vill ha
vänliga hälsningar
kenneth lundgren sundsvall

2015-11-19 @ 18:58:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0