Veden staplad och takad.

Naturligtvis vill Jan ha en gammal vedkap helt utan skyddsutrustning. Den köptes av en granne. Nostalgi kan vara värt några kroppsdelar. Inga olyckor blev det och det blev ungefär sex kubik av veden vi räddade ur eldashögen. Nu får den vänta på vintern under tak. Sen ska den in för att torka i ett år inomhus. Om veden tar slut kan den tjänstgöra som reservved i slutet av kommande vinter då den borde vara torr nog.

Skilsmässan är ett faktum.

 
Pumba och Hamlet har bestämt sig för att vara arga på varandra för evigt och vi fick därför lägga ett par dagar på att dela deras hage och sätta skiljevägg i grishuset. Nu kan båda komma fram till vägen där man kan få godis av snälla grannar. :)

Äntligen vår!

Äntligen har våra vänner fått komma ut och sola sig lite. Små fläckar i gräsmattan är fria från tjäle så att Pumba och Hamlet kan böka efter maskrosor. Pumba bökar tills det är en stor rot som är frilagd medan Hamlet snippar av en bit, bökar lite till och biter av en bit osv. Sacha var däremot inte på humör utan knorrade in sig under en filt.

RSS 2.0