God Jul från oss alla till er alla.

 
 
Pumba och Hamlet har fått jultallrik med pumpa, knäckebröd och äpple. Hönsen fick smaka ädelost och mössen som bor i grisaras hydda har fått några hasselnötter. Sasha jäser i gungstolen och väntar på att få något gott. Nu börjar vi med vår julmat...

Gammal kan bäst.

Vi blev skänkta en jättefin frörens! Tillverkad i Valla, Östergötland. I den lilla trälådan ligger alla såll och så när som på alla delar finns med. En riktig lyxmodell med ställbar sållskak, variabel matning och justerbara blästerluckor. Det är de tre hålen på vevaxeln i bild 3. Nu blir det kanske bättre kvalitet på utsädet till nästa år.

Uteväder i vinterhagen.

Minigrisarna Pumba och Hamlet kalasar på äppleskruttar och rester från dagens matlagning. Skönt att komma ut och tryna lite.

Tre små ägg från våra guldhönor.

Våra vackra säsongsgamla hönor Moneypenny och Guldlock har börjat värpa! Inte säsong för äggläggning nu men stolta verkar dom vara. Mumrik blev sjuk och fick avlivas. Synd för han var en trevlig tupp. Lilla Grå försöker ta över men hönorna är inte så imponerade. Annars är de ute och pickar utom när vädret är för hurvigt.

RSS 2.0