Liten höna tittar ut.

Plusgrader och töväder. Vi passar på att vädra in värme i hönshuset. Loranga, Struttu och Pinglan passar på att äta lite snö från dörrtröskeln. Vintern har gått bra hitintills. De tjocka fjäderdräkterna klarar några minusgrader. Som kallast har det varit minus fem grader i hönshuset och då var det tjugotvå minus utanför.
 

Kommentarer
Postat av: Annika & Bernt i Lilla Sandkulla

Hej Jan och Lisa! Det är alltid roligt att läsa om era framsteg i Rubensgården. Ni har åstadkommit underverk under väldigt kort tid. Nu står snart en ny odlingsperiod för dörren med nya drömmar om god skörd och att alla snyltande små och stora odjur håller sig borta. Lycka till med det och mycket annat.
Vi har kämpat på på vårt håll i Lilla Sandkulla, både själva och med hjälp. Nu funkar de flesta saker önskar, bl.a. är Mulltoan i gång och likaså vattnet indraget igen.
Vi drömmer om att cykla över till er och hälsa på.
Ha' de' så bra! Bernt

Svar: ÅH! Vad trevligt att höra från er. Vi pratade om ert ställe så sent som idag! Kom gärna förbi och det samma till er. Kämpa på och se till att ha kul på vägen!/Jan
rubensgarden.blogg.se

2016-02-07 @ 18:14:21
Postat av: Kristina

Å så fiina, vad fint att de klarar vintern så bra i hönshuset. Vi har någon här hemma som vill välja Struttu i mitten. Bara när vi kommer och hälsar på såklart för vi kan inte ta med Hen in till stan. :-)

2016-02-09 @ 16:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0